Els nostres

Serveis

Serveis

Treballem de la mà

Garantim els millors serveis d’Enginyeria per als nostres clients

“Tant sols progressem quan pensem que podem fer alguna cosa més”

Instal·lacions elèctriques

Oferim serveis de disseny i planificació d’instal·lacions elèctriques per a tot tipus de projectes, des de petits habitatges fins a grans edificis i infraestructures.

El nostre equip d’enginyers especialitzats en instal·lacions elèctriques treballa per garantir que el teu projecte compleixi amb totes les normatives i requisits tècnics.

A més, oferim assessorament personalitzat i solucions adaptades a les necessitats del teu projecte.

Legalizació d’activitats

Si tens una empresa o vols iniciar una activitat econòmica, és important que compleixis amb les normatives i requisits legals vigents.

Amb el nostre servei de legalització d’activitats, t’ajudem a obtenir tota la documentació necessària per complir amb les normatives aplicables.

A més, oferim assessorament en tot el procés perquè puguis dur a terme la teva activitat amb total tranquil·litat.

Certificats energètics

En el nostre servei de certificació energètica, elaborem el certificat energètic del teu edifici i t’oferim una anàlisi detallada de l’eficiència energètica de l’edifici, així com una sèrie de recomanacions per millorar-la.

El nostre equip d’enginyers altament capacitats i amb experiència treballa per analitzar el consum energètic de l’edifici, identificar possibles millores i proposar solucions pràctiques .

A més, ens assegurem que el nostre treball compleixi amb tots els requisits legals i normatives vigents.

Instal·lacions d’energies renovables

En el nostre servei de projectes d’instal·lacions d’energies renovables, elaborem els teus projectes de panells solars, aerogeneradors, geotèrmia i altres fonts d’energia renovable.

Oferim una atenció personalitzada per a assegurar-nos que el projecte estigui dissenyat per a satisfer les teves necessitats específiques i que compleixi amb totes les normatives i regulacions en vigor.

El nostre equip d’enginyers altament capacitats treballa per a dissenyar projectes d’energies renovables que siguin eficients, de confiança i rendibles, utilitzant la tecnologia més avançada i les millors pràctiques de la indústria.

Altres serveis

A més dels serveis esmentats anteriorment, també oferim altres serveis relacionats, com l’elaboració de plans de seguretat i salut, la revisió de les instal·lacions elèctriques i altres serveis de consultoria.

Estem compromesos a oferir solucions personalitzades i d’alta qualitat als nostres clients per a complir amb les seves necessitats específiques. Contacta’ns per a obtenir més informació.

Les millors solucions

Treballem junts en el teu projecte

Demana un pressupost detallat per al teu projecte

Des d’Engimau estem aqui per ajudarte a fer realitat el teu projecte de la millor manera possible. Oferim solucions de qualitat gestionades per un equip de professionals altament qualificats.