Engimau

Engimau

Descobreix la nostra Oficina Tècnica

Engimau2023-10-23T10:36:32+00:00

Descobreix

Qui som?

Qui som?

Enginyeria Tècnica

Explorant l’innovació amb Enginyeria Mauri

Benvinguts a Enginyaria Mauri, una oportunitat per explorar el món de l’Enginyeria i la innovació. Som un equip apassionat d’enginyers amb un únic objectiu: transformar reptes en solucions innovadores

En un món que evoluciona constantment, ens enorgulleix ser una font de solucions de confiança per a tot tipus de desafiaments tècnics. La nostra missió és superar les expectatives i ser els socis que guien els nostres clients cap a l’excel·lència i el creixement.

10

Anys d’experiència

+180

Clients satisfets
Objectius reals

Amb la mirada al futur i els peus al present

Amb la passió per la innovació, som una empresa d’Enginyeria compromesa a crear solucions tècniques excepcionals. La nostra missió, valors i objectius guien la nostra visió cap a un futur de transformació positiva.

  • Missió:Proporcionar solucions d’enginyeria innovadores que impulsen el canvi i superin les expectatives. Col·laborar amb clients per assolir reptes amb creativitat i coneixement tècnic, contribuint a un futur millor.

  • Valors: Innovació com a motor del progrés, col·laboració per crear junts, integritat com a base, excel·lència en tot allò que fem i un compromís amb la comunitat i la sostenibilitat en cada acció.

  • Objectius: Perseguim la innovació contínua, l’excel·lència en la satisfacció del client, el creixement sostenible i la contribució positiva als nostres entorns. Amb aquests objectius, forjarem un futur brillant per a tothom.

La nostra

Història

Història

Una realitat de presigi

Evolució inspiradora: 10 anys de creixement i innovació

La nostra història comença fa més d’una dècada, quan un enginyer amb una visió compartida es va decidir a crear una empresa que pugui canviar el curs de la tecnologia i l’Enginyeria. El que va començar com una petita operació ara s’ha convertit en una empresa respectada i reconeguda.

Els nostres primers projectes van ser modestos, però la nostra passió i determinació ens van guiar cap a reptes més grans i resultats més significatius. Les etapes han estat plenes d’aprenentatges, fracassos, èxits i un creixement continu.

FAQ’S

No et quedís amb cap dubte sobre Enginyeria Mauri.

Quin és el nostre àmbit d’actuació?2023-08-07T08:38:03+00:00

Treballem en una àmplia gamma d’indústries i sectors, des de l’automatització industrial fins a la robòtica i la intel·ligència artificial. Això ens permet adaptar les nostres solucions a les necessitats úniques de cada client.

Quin és el nostre focus?2023-08-07T08:37:41+00:00

El nostre focus està en la creació de solucions que no només resolen problemes, sinó que també impulsen el canvi i la millora. Cada projecte és una oportunitat per generar un impacte positiu a través de la tecnologia i l’enginyeria.

Com abordem els projectes?2023-08-07T08:37:18+00:00

Abordem cada projecte com una oportunitat d’innovar i millorar. Comencem estudiant a fons els requisits i les necessitats del client, i després creem una estratègia que combini creativitat i precisió tècnica.

Què ens diferencia?2023-08-07T08:36:58+00:00

El que ens fa diferents és la nostra passió per abordar cada desafiament amb una perspectiva nova i creativa. Aquesta passió combinada amb els nostres coneixements tècnics ens permet trobar solucions úniqes per a cada projecte.

Som el que búsques

Solucions reals per a projectes reals

Amb més de 10 anys d’experiència, continuem mirant cap al futur amb passió i determinació. Som la teva opció per a solucions tècniques innovadores i de confiança. La nostra història, el nostre equip i el nostre compromís amb la innovació són el que ens impulsa a ser els millors en el que fem.

Go to Top